Bliv røgfri med elektroniske piber

Prøv en e-pibe som erstatning for den ordinære pibe (foto: smoke-it.dk)

Prøv en e-pibe som erstatning for den ordinære pibe (foto: smoke-it.dk)

Alle ved, at det ikke er sundt at ryge pibe. Men det kan være utrolig svært at stoppe med at ryge. Både fordi man er afhængig af nikotinen, men ligeså meget fordi man er afhængig af vanen.

Trap langsomt ned med en e-pibe  

En elektronisk pibe eller en e-pibe fungerer på samme måde som en e-cigaret. Den producerer damp og giver samtidig en fornemmelse, som ligner den, man har, når man ryger en rigtig cigaret eller pibe. Fordelen er bare, at de ikke brænder noget tobak. Derudover kan man få forskellige væsker til sin e-pibe, som indeholder forskellige mængder nikotin og fås i forskellige smage. På den måde kan man selv langsomt nedtrappe sit nikotinforbrug, indtil man ikke længere er afhængig af nikotin. Det er oftest meget nemmere at trappe langsomt ned på nikotinen i stedet for at tage en kold tyrker fra den ene dag til den anden.

Vælg den rigtige væske

Når du har fundet den e-pibe, du vil have, skal du vælge, hvilken type væske du vil bruge. Væskerne fås i mange forskellige smage i alt fra menthol til jordbær. Derfor er det en god ide at finde den væske, du bedst kan lide, da dette vil gøre det nemmere for dig at holde dig væk fra en rigtig pibe. Når du bruger en e-pibe i stedet for en rigtig pibe, slipper du desuden for tobakslugten, hvilket er en befrielse for mange.

Hvis du er i tvivl om, hvilken type e-pibe du skal vælge, kan du altid spørge forhandlerne til råds. De har stort kendskab til produkterne og kan derfor hjælpe dig godt i gang med dit rygestop.

Klik her for at se et stort udvalg af elektroniske piber

Se flere tilbud til e-rygning her:

EN NY E-RYGER SKAL BARE BRUGE BILLIG E JUICE

ET DOVPO MOD GIVER DIG TYKKERE RØG

Peter Markfeldt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *