Gør rygestoppet nemmere med en elektronisk cigaret

E-cigaretten er helt perfekt til flere formål (foto: smoke-it.dk)

E-cigaretten er helt perfekt til flere formål (foto: smoke-it.dk)

Det er ikke nogen hemmelig, at det svært at stoppe med at ryge. Derfor findes der mange forskellige hjælpemidler på markedet. Man kan få nikotintyggegummi og nikotinplastre. Nogle bruger hypnose til at holde op med at ryge, og andre forsøger sig med rygestopbøger. En populær metode til at stoppe med at ryge er e-cigaretter.

 

Find den rigtige e-cigaret

Markedet for e-cigaretter er blevet meget stort, og derfor kan du få mange forskellige varianter og mange forskellige slags tilbehør. På nettet kan du læse om de forskellige e-cigaretter.

 

Find en god væske

Når du har fundet den rigtige e-cigaret, skal du finde ud af, hvilken væske du foretrækker. Der findes mange forskellige varianter på markedet. De har forskelligt indhold af nikotin, og på den måde kan du selv dosere, hvor meget nikotin du får, og du kan trappe ned i nøjagtig det tempo, du ønsker. Derudover fås væskerne i mange forskellige smagsvarianter. Du kan få smag af forskellige former for frugt, tobak, chokolade, menthol og meget andet. Man kan også selv blande sine væsker nemt. Man kan læse om, hvordan man gør på nettet.

 

Få gode råd og vejledning

Hvis du har ikke prøvet at dampe på en elektronisk cigaret før, kan det være en god ide at få gode råd og vejledning til, hvilken type e-cigaret du bør købe, og hvilket tilbehør der passer til dig. Du kan både spørge din forhandler til råds i de fysiske butikker og på nettet. På nettet findes der også mange forskellige fora, hvor andre dampere udveksler gode råd og erfaringer. På den måde er du bedre klædt på til at begynde at dampe.

 

Klik her for at se et stort udvalg af elektroniske cigaretter.

 

Kig videre:

Find billig e-væske til din e-cigaret i dag

Gør rygestoppet nemmere med e cigaretter

Peter Markfeldt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *