Hvad er clearomizere, og hvad skal jeg bruge dem til?

Der findes et utal af e-væsker med forskellig smag (foto: smoke-it.dk)

Der findes et utal af e-væsker med forskellig smag (foto: smoke-it.dk)

Det kan kræve noget hjælp til at komme i gang, hvis man gerne vil kvittet cigaretterne. Der er mange hjælpemidler; tyggegummi, plaster og terapi. En anden ting, som er mere og mere oppe i tiden, er en e-cigaret, som kan hjælpe dig på vej, hvis ikke du er klar til en kold tyrker.

 

Hvad er en e-cigaret?

 

Du kan efterhånden købe en e-cigaret mange, mange steder. Det er en elektrisk cigaret, hvor man i stedet for tobak, ryger – eller rettere; damper – en væske, der hedder e-væske – det er her nikotinen befinder sig. Hvis man er ny, er det en god idé at sætte sig ind i e-cigaretten, da der er mange ting, der er gode at vide for at du får bedst ud af din e-cigaret. Det kan derfor være en god idé at bruge internettet på at søge viden, eller gå ned i en forhandler og forhøre dig og dermed få de rette informationer om lige den e-cigaret, du køber. Der er nemlig mange ting i en e-cigaret, og det er en god idé at vide hvad de kan, og hvor lang tid de holder. For de skal med al sandsynlighed udskiftes før eller siden – alt afhængig af hvor meget du bruger den. Der er nemlig både mundstykke, brænder, beholder, som har forskellige navne, og føres af et hav af forskellige brands.

 

Ved du hvad en clearomizer er?

 

Clearomizer er et af de ord, du højst sandsynligt vil støde på før eller siden. Det siger dig måske ikke så meget, og det kan også være svært at gætte hvad det er, hvis aldrig du har hørt det før.

 

En clearomizer er et andet ord for den beholder, du har din væske i, i din e-cigaret. Dermed er det også et af de få vigtige elementer, der skal være af god kvalitet, for at du får mest ud af din e-cigaret. Hvis den er god, er chancen for at der pludseligt opstår problemer også lille, og du kan dermed undgå at det smager brændt, og nyde din e-cigaret.

 

Derfor er det også vigtigt at du ved, hvordan du fylder og bruger den rigtigt. Det gælder også, når det kommer til at skulle vedligeholde den, så den holder så længe, det er muligt. Det gælder blandt andet at sørge for at væsken kan trænge ordentligt ind i vægen, når den tændes, og at du skyller beholderen med varmt vand efter brug.

 

Læs mere om clearomizere og køb dem her

 

 

Klik videre herind:

Smoktech leverer e cigs til alle rygere

Find billig e-væske til din e-cigaret i dag

 

Peter Markfeldt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *