Køb e-væske – det er en vigtig del af e-cigaretten

Fantastiske cleromizere (foto: smoke-it.dk)

Fantastiske cleromizere (foto: smoke-it.dk)

Du kender helt sikkert allerede til e-cigaretter. Men ved du også, at du selv kan vælge hvilke væsker, du gerne vil smage og bruge?

 

Du behøver nemlig ikke være superbruger af e-cigaretten for at kunne skifte væsker. Som regel kommer startpakken med en slags manuel til hvordan du skifter væsken i din e-cigaret. Og ofte kommer din cigaret ikke med væske, så du må selv ud og købe det. Og hvorfor ikke prøve flere forskellige for at finde ud af, hvilken der passer til dig?

 

Forskellige smage

Væskerne er billige, så du kan sagtens købe en 5-10 typer af gangen. Og du bestemmer selv, hvad de skal smage og dufte af. Du kan få alle mulige frugtsmage som hindbær, jordbær eller lemon. Eller du kan få mint, kanel eller vanilje. Sågar kan du en smag af whisky, hvis du tør.
Du kan selvfølgelig også – og det er et godt sted at starte – få den almindelige smag af tobak. Den er god, hvis du lige er gået over til det elektriske, for så virker det måske ikke som et så stort skridt for dig.

 

Nogle steder kan du sågar få lov til at kreere din egen specielle smag, som du kan lide. Men her skal du dog træde varsomt. Det kan være farligt at begynde at mikse selv – og du bør ikke gøre det selv derhjemme!

 

Trap ned på nikotinen

Bruger du måske e-cigaretten til at skære ned på din rygning, kan du gøre det nemt for sig selv og langsomt skære ned på nikotinen. Er du rigtig vild, kan du købe én af hver med forskelligt nikotinindhold og så bare være holdt op, når de er tomme.

I hvert fald kan du væsker med henholdsvis 24, 18, 12,6 og 0 milligram nikotin.

Den med 24 er mere end hvad der er i en almindelig cigaret, så her skal du nok passe på.

 

Se mere om e-væsker og bestil din første e-cigaret allerede i dag på smoke-it.dk.

 

Peter Markfeldt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *