Kvalitetsprodukter til dampning fra Nordik e-cigaretter

Der findes et utal af e-væsker med forskellig smag (foto: smoke-it.dk)

Der findes et utal af e-væsker med forskellig smag (foto: smoke-it.dk)

Det kan være svært at holde op med ryge. Der findes flere forskellige hjælpemidler, man kan bruge til sit rygestop. Et af dem er e-cigaretter. Med en e-cigaret får man stillet sit nikotinbehov, og samtidig minder dampningsoplevelsen meget om at ryge en almindelig cigaret. På den måde mindsker man rygetrangen, fordi e-cigaretten virker som et substitut.

 

Vælg den rigtige væske

Der findes et hav af forskellige e-cigaretter, væsker og tilbehør til e-cigaretter på markedet. En af producenterne er Nordik e-cigaretter. Produkterne fra Nordik e-cigaretter er fremstillet under farmaceutiske forhold i Danmark. Det betyder, at du får så rent et produkt som muligt, uanset om du vælger produkter med eller uden nikotin. Nordik e-cigaretter laver altså produkter til folk, som ønsker et tryg oplevelse ved at gå fra almindelige cigaretter til e-cigaretter.

 

Der findes flere forskellige typer væsker på markedet. De har forskelligt nikotinindhold, så du selv kan trappe ned i det tempo, du ønsker. Samtidig kan du få væsker med smag fra Nordik e-cigaretter med smag af tobak eller menthol.

 

Spørg din forhandler til råds                 

Det er blevet enormt populært at bruge e-cigaretter, og derfor findes der mange forskellige forhandlere og produkter på markedet. Hvis du er i tvivl om, hvilken type e-cigaret og væsker der er det helt rigtige for dig, er det altid en god ide at spørge din forhandler til råds. Forhandlerne kender produkterne og kan derfor hjælpe dig med at finde lige de produkter, der passer bedst til dig og dine behov. De kan eksempelvis hjælpe dig med at dosere, hvor meget nikotin du skal have i din væske. På den måde har du større chance for at lykkes med dit rygestop.

 

Her kan du købe produkter fra Norik e-cigaretter

 

Se mere:

Få en flot coil til din ecigaret fra smoktech

Køb en effektiv og diskret damper fra eleaf

Peter Markfeldt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *