Nyd din smoktech e cig lige hvor du har lyst

Der findes et utal af e-væsker med forskellig smag (foto: smoke-it.dk)

Der findes et utal af e-væsker med forskellig smag (foto: smoke-it.dk)

Der er mange fordele ved en elektronisk cigaret frem for en almindelig smøg, hvilket de fleste nok er klar over. Nogle af de fordele som mange er opmærksomme på er, at det ikke er lige så farligt og vanedannende at ryge elektroniske cigaretter. Men man får faktisk meget mere end dette, når man ryger elektroniske cigaretter frem for normale cigaretter.

Ingen begrænsninger med en smoktech e cig

Noget af det som mange rygere kan nikke genkendende til er nok den manglende frihed, når man ryger almindelige cigaretter. Her har man nemlig efterhånden ikke mulighed for at ryge ret mange steder, og selvom man gør det et sted, hvor man gerne må, får man sure blikke fra folk. Men med en elektronisk cigaret er denne problemstilling ikke længere aktuel, for her bliver folk ikke ramt af den farlige røg. Derfor kan man vælge at ryge sin elektroniske cigaret lige hvor man har lyst.

Større udvalg af smage til din smoktech e cig

Når man ryger almindelige cigaretter har man ofte en bestemt type, som man altid ryger. Derfor får man kun én bestemt smag gennem sine almindelige cigaretter. Men med elektroniske cigaretter er sagen en helt anden. Her ryger man som sagt dampen fra en væske, der er blevet opvarmet. Den smag man får i munden afhænger derfor helt af den væske man har valgt til sin elektroniske cigaret og af samme grund, er der uendeligt mange smagsvarianter man kan benytte sig af. Det er altså noget helt andet, end at ryge en almindelig cigaret, hvor man bare har én smag. Selvom man har fundet sig en favoritsmag til sin elektroniske cigaret, kan det godt betale sig fortsat at eksperimentere. Der er nemlig mange spændende varianter, som man bør afprøve, og man kan hurtigt blive overrasket.

Find din smoktech e cig hos smoke-it.dk.

 

Kig videre herinde:

Smoktech leverer e cigs til alle rygere

Find billig e-væske til din e-cigaret i dag

Peter Markfeldt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *